Camper Stop Cubis

Poslovna cona A 2

SI-4208 Šenčur

Slovenija / Slovenia

N 46.238800, E 14.407820


Navodila za pot: Postajališče za avtodome CAMPER STOP CUBIS se nahaja neposredno ob avtocesti A2 (Ljubljana – Karavanke) na izvozu št. 9 Kranj-vzhod, iz smeri Avstrije je od izvoza oddaljeno 1,2 km, iz smeri Ljubljane je od izvoza oddaljeno 400 m v smeri letališča Ljubljana.
Postajališče: Na urejenem parkirišču na vas čaka 14 parkirnih mest (12 m x 3 m) s pogledom na Kamniško-savinjske Alpe ob gozdnem robu poslovne cone. Tukaj se lahko varno odpočijete (varnostna služba) in raziščete gorenjsko okolico, ki vam ponuja številna doživetja.
Oskrba: CAMPER STOP CUBIS omogoča parkiranje in oskrbo za avtodome tudi do dolžine 12m. Parkirišče (utrjeni gramoz) je opremljeno s pitno vodo, elektriko, brezplačnim internetom, prostorom za izpust odpadne vode in odtokom za fekalije.
V bližnji okolici najdete (v območju 300m): pekarno, trgovino s camping opremo, servis avtoelektrike, servisno avtomehanično delavnico, frizerja, avtopralnico za večja vozila, športno rekreacijski center, kozmetični salon, trgovina in servis koles, trgovino s šporno opremo, bencinsko črpalko, bankomat ter odlično restavracijo CUBIS - „Steaks & More“, ki vam ponuja pestro kulinarično izbiro ter pivski vrt.
Naša restavracija: Restavracija CUBIS obiskovalcem CAMPER STOP postajališča ponuja jedi po ugodni ceni in podarja 10% popust na »a la carte« ponudbo.

Prijeten postanek vam želi,
Vaš CSC - Team

 

 

cena za vozilo (karavan/avtodom) = 12 €/dan

Ni še nobenega komentarja.

Dodajte komentar

(ne bo objavljeno)
Captcha
Refresh
 
Vnesite kodo:
 
 
Storitev omogoča Commentics

Spoštovani obiskovalec,

žal nam je, toda za zdaj je ta spletna stran vidna samo v ležečem načinuDear visitor,

we are sorry, but for now this website is only viewable in landscape modeLieber Besucher,

Es tut uns leid, aber für jetzt diese Website ist nur im Querformat sichtbar